hoejtalerKoncerter Efteråret 2017:

Donnie Munro

Månen onsdag d. 27. september kl. 20.00

Eneste koncert i Sønderjylland

donnie munro 1 bannerDonnie Munro er en af Skotlands bedste sangere. Han var fra først i 70´erne - og gennem mere end 25 år - forsanger i Runrig, og er ubetinget den stemme der gjorde Runrig kendt og elsket verden over.
Donnie skrev en stor del af Runrigs materiale i de mange år han var en del af bandet.
Donnie Munro valgte i 1997 at forlade Runrig, for i første omgang at indlede en politisk karriere i Labour Party.
Efter et mislykket forsøg på at blive valgt ind i det skotske parlament, vendte han for få år siden tilbage til folkemusikscenen for at påbegynde en musikalsk solokarriere.
Siden da er det blevet til adskillige plader og mange turnéer med udsolgte koncerter verden over.
Donnie Munro har senest udgivet et akustisk album- ’Sweet surrender’, som blandt andet indeholder en del af hans tidlige Runrig sange.

Repertoiret er et lidt andet end Runrigs, men lyden er - især på grund af Munros stemme - umiskendeligt et ekko af Runrig. Han er ofte blevet kaldt ”The voice of Runrig”.

Billetpris: 190,- kr. + gebyr
Unr. siddepladser

KØB BILLET

Triple koncert med Lasse Helner, Mikael K, Bechmann Sidenius

Fredag d. 13. oktober på Månen kl.21.00

Køb billet >>KLIK HER<<

Lasse snit 1 NYLasse Helner
er et varmt menneske og en musiker med noget på hjertet. Som sanger, har han en evne til at fortælle og viderbringe følelser og historier, som trænger helt ind under huden på dem der lytter. Lasse Helner har altid været nysgerrig og holdt øje med nye kunstnere der har noget særligt og har gennem hele sit musikalske liv aldrig været bange for at leje med nye venner. Nu har Lasse Helner samlet et hold af nye musikalske venner, der sammen vil tage på turné for at spille, synge og fortælle historier, både på dansk og engelsk, fra Folk til Roots og Raw Edge Blues.

Mikael K
Den nordjyske Trubadur og sangskriver Mikael K har med sit band Klondyke 6 anmelderroste albums på samvittigheden. Det sidste "SANGE FRA NORD" udkom i maj 2014 og er en samling musikalske portrætter. Portrætter af levende personer der befolker den nordlige region af Danmark. Der spilles sange fra det efterhånden store bagkatalog og det bliver klistret sammen med veloplagt kontakt til publikum og underfundige røverhistorier. 

Bechmann Sidenius
Vandkants blues og det sidste af støvet fra et øde sumpområde er nogle af de betegnelser og tanker, der melder sig, når man skal beskrive "Bechmann Sidenius". Blues fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af "texas space" og en kærlig, men rå energi. Inspirationen er klart at spore I retningen af den amerikanske Doyle Bramhall og lige ligeledes Gary Clark Jr. 

 

Triple koncert med Michelle Birkballe Holtsø Wittrock Bechmann Sidenius

Torsdag d. 26. oktober på Månen kl. 21.00

Køb billet >>KLIK HER<<

Michelle nyt med navn webEn fantastisk aften med levende musik fra hjertet. oplev Michelle Birkballe solo og kom helt tæt på den hæse sangerinde, efterfulgt af Holtsø Wittrock der har taget den Amerikanske trommeslager John Chipman med  (John har bl.a. spillet med The Band of Heathens, Marcia Ball og Delbert McClinton + mange andre). De vil sammen spille numre fra det kommende album, samt det bedste fra de gamle. Og det 3. navn denne aften er Bechmann Sidenius med Eva Skipper på Bas. Som vil spille Blues fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af "texas space" og en kærlig, men rå energy. Hele Aftenen bliver rundet af med en fælles optræden af hele holdet.

 

 

Steffen Schackinger m. band

Fredag d. 3. november på Månen kl. 21.00

Køb billet >>KLIK HER<<

Schackinger Press 3 2Klassisk præcision møder kompromisløs rock på nyt album fra en af verdens bedste guitarister. Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitarelite, og på sit nye album ‘Fire

Dance’ tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder.

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse som en af de absolut bedste guitarister har Steffen Schackinger for længst cementeret sit navn på musikscenen som en guitarvirtuos i særklasse.

Hans andet soloalbum, Fire Dance er ingen undtagelse. Her kombinerer han præcision og timing fra sin klassiske baggrund med rockens kompromisløshed i et hudløst ærligt udtryk.

“Guitaren er min måde at udtrykke mig på, ligesom en sanger bruger sin stemme og en maler bruger sin pensel. Strengene er ikke begrænset af sprog,” fortæller Steffen Schackinger.

Forgængeren til den nye plade var med til at sikre ham en 15.plads på Guitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien. Men nu er den tidligere Merzy-guitarist igen klar til at turnere

De første koncerter i dette forår er nu spillede og har efterladt publikum i en tilstand af totalt overgivelse.

Citaterne fra bl.a de sociale medier er sjældent hørte:
“et teknisk overskud af nærmest bibelske dimensioner…”
“et minde for livet…”
“det er simpelthen chokerende, hvad den mand kan på en guitar. Man er gravalvorligt hensat i en måbende tilstand….”
“sublim teknik blandet med en musikalitet, der får ørene til at smelte…”

Mark og Christoffer

Søndag den 10.december på Månen kl. 15.30

Køb billet >>KLIK HER<<

mc1Duoen Mark og Christoffer er blevet kaldt "Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen". De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasiet og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk. Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og i sidste sæson spillede han hovedrollen som soldaten Chris i NørregadeTeatrets ”Miss Saigon”

Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en. Den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

Gennem årene har Mark og Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, ”En rose så jeg skyde” og ”Last Christmas”.

Det er to venner der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 17 års makkerskab og venskab - 2 timers koncert.

 

Frokostjazz efteråret 2017
07-10 17 – Creole Cats
21-10-17 – Brassflavour
04-11-17 –  Swinging Feetwarmers Jazzband.
18-11-17 –  All Time Jazzband.
25-11-17 – Dixi For You
02-12-17 – Neanders.

Frokostjazzen foregår fra kl. 13.00 til ca. 16.00 på Månen i Kulturhuset Bispen, Bispebroen 3, Haderslev.
Dørene åbnes ca. kl. 12.00
Entré til frokostjazzen er kr. 30,- for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer