hoejtalerKoncerter foråret 2017:

Fredag d. 24. februar – Steffen Jungersen med duo
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 

”Er du til rock og røverhistorier?

Steffen Jungersen”Hvor rock n' roll kan det blive?… Danmarks gennem tiderne mest afholdte og berømte musikanmelder Steffen Jungersen går i dette show selv på scenen, med et meget rost og underholdende foredrag om musik. Vi taler her om en mand, som har pisset over kors med stort set hele den danske rockbranche.

Denne gang går Jungersen så selv ind i rampelyset, for at fortælle sin historie, om en menneskealder i musikkens tjeneste. Med afsæt i nogle af de sange, som gennem tiden har betydet mest for Steffen som stjerneanmelder på BT, er dette historien om et langt liv I musikkens tjeneste.

Jungersen vil aftenen igennem fortælle malende, rørende og morsomme anekdoter om sine møder med nogle af musikhistoriens største legender som Kiss, Metallica, Ozzy Osbourne, Steven Tyler, Rolling Stones og vores egne Volbeat & D-A-D.

Entre kr. 150,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

 

Fredag d. 3. marts – Cirkus Bue med Maria Stenz
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 
MAD og MUSIK (se længere nede)

En Månesyg aften

150804 sorte hest 1200Wilkommen, Welcome, Velkommen til Cirkuz Bue og Pil...Vi mener selvfølgelig Cirkus Bue og Stenz. Vi har ingen levende dyr udover hængebugssvin i hængelampen. Fedthalefår under gulvtæppet. Fnat mellem tæerne og rotter på loftet, men vi har manden uden underkrop, de fortryllede fingrer, den skæggede dame og i det historiske hjørne: det gamle lig og Deres ærbødige Bue. Men stjernen over dem alle er : Månen! Alle taler om den... Den er fascinerende,bliver kaldt lunefuld og smuk. Den har fascineret menneskeheden til alle tider, og nu er tiden kommet til, at den får sit eget show.Så kom og deltag i en musikalsk månelanding, fuld af månesyge, længselsfulde evergreens og poetisk skæg og ballade

Medvirkende: Maria Stenz, Claus Bue, Marianne Dollerup Stenz

 

Entre kr. 190,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Nummererede siddepladser - Stolerækker
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

Nyd en god koncertmenu kl. 18.00 inden koncerten i Bispen's Cafè
MENU:
East Carolina BBQ burger & æblekage m. kaffe kun kr. 100,-

Bestilles hos Bispens Cafe på Tlf. 74 34 78 41 senest tirsdag d. 24/2

Fredag d. 17. marts– QUASAR Talentkonkurrence
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

FRI ENTRE

Quasar copyKløften Festival har indgået samarbejde med Jelling Festival omkring deltagelse i talent konkurrencen Quasar, hvor  en af rundferne afholdes på spillestedet Månen.
Talentkonkurrencen Quasar inviterer regionens musikalske talenter til at tilmelde sig konkurrencen og få chancen for at optræde live i professionelle rammer.

Om Quasar.
De indledende runder afholdes på Godset i Kolding fredag d. 26. februar, i Fredericia d. 8. april på Det Bruunske Pakhus, i Vejle fredag d. 22. april i Bygningen, og på Månen i Haderslev Fredag den 17. Marts.

Vinderne af konkurrencen får ud over en fotosession og DVD med deres optræden også en turné til regionens spillesteder samt endnu en koncert på Jelling Festival 2017. Oven i hatten får vinderne også spillejob på Nibe festivalen samt muligheden for at spille på Smukfests ”Live Camp” og Kløften Festivals Store Scene.

Det er 11. gang talentkonkurrencen løber af stablen - og igen i år skaber Quasar grobund for at talentfulde bands kan øge deres erfaringer med live optrædener og få feedback fra dygtige musikere og branchefolk. Quasar giver de unge musikalske talenter muligheden for at træde ud af øvelokalet og op på scenen for at vise sig som morgendagens stjerner.

Mit band vil gerne være med – hvordan gør vi?
I klikker ind på jellingmusikfestival.dk og udfylder tilmeldingsformularen til Quasar. Her skal I vedhæfte eksempler på bandets musik samt beskrivelse af, hvad bandet står for osv. Når tilmeldingsfristen er nået, udvælges deltagerne til de indledende runder, som afvikles i de første 3-4 måneder af 2017.
Jelling Musikfestival inviterer alle bands, som har lyst til at blive udfordret og spille i professionelle rammer, til at tilmelde sig dette års runde af Quasar. Alle genrer er velkomne og alle musikalske bands opfordres derfor til at tilmelde sig konkurrencen.

Skal du som lokal musiker deltage ? så se mere på: www.jellingmusikfestival.dk/dk/quasar/tilmelding SIDSTE FRIST ER D. 5 FEBRUAR 2017.

 

Fredag d. 7. april – Sonja Hald + Maja og de sarte sjæle
Koncertstart: kl. 21.00
Dørene åbner kl. 20.00

Sonja Hald
SonjaHald 1024x617Bag enhver stor mand står en stærk kvinde, og inden i Sonja Hald finder man 5 stovte mandfolk med eller uden jysk hårpragt.

Hjerte rimer aldrig helt på smerte, hvor snert det end måtte være hos Sonja Hald, men samfundskritikken tænder det blå blink når Jonas Dahl advarer om at “Du kan dø af det der”, eller når bandet kollektivt genstarter et slunkent Danmark i “Vækstplanen”.

Den tidsløse musik kommer helt ud i krogene af et eget univers med kæmpestore guitarer, bundalvorlige trommer og bas, en sælsom blanding af elektronisk habengut samt – naturligvis – nøje afmålt banjospil. Altsammen placeret uærbødig rundt om Dahls uafviseligt nærværende stemme. Er det folk? Nej, egentlig ikke. Er det rock? Nej, heller ikke rigtigt. Er det Sonja? Ja, det er det da.

Maja og de sarte sjæle.
Maja og de sarte sjaele 01 web largeSå bliver det ikke mere lokalt. Verdens kedeligste by, udkants Danmark,( kunne det være Haderslev) uforløst kærlighed, opbrud og outsiders er kodeordene for denne lokale duo som netop nu er aktuelle med deres debutalbum som ifølge dem selv har karakter af et opbrudsværk og et studie i den ulykkelige kærlighed. Alle sangene har en rød tråd med udgangspunkt i den manglende eller uforløste kærlighed oplevet i en trist dansk provinsby og de betegner selv deres musik som outsider pop.

Entre kr. 140,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

 

Lørdag d. 22. april – Pernille Højmark med band
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 
MAD og MUSIK (se længere nede)

Pernille En aften med Pernille Højmark er et underholdende show med en af Danmarks mest kendte og respekterede entertainere. Akkompagneret af kompetente musikere tages publikum med på en rejse rundt i Pernilles omfattende musikalske univers.

Der er bud på bedste viser fra revyernes guldalder, Du gamle måne, Ølhunden glammer, Solitudevej m. fl.

Der er afstikkere til Sebastians, Når lyser bryder frem, Benny Andersens, Gasolins, Langebro m. fl.

Der er smagsprøver på Pernille kommende soloalbum, med tekster af Pernille selv. Sidst, men ikke mindst runder Pernille af med nogle af Sweethearts klassiske hits.

Det hele bliver bundet sammen med historier fra det virkelige liv og et godt glimt i øjet.

Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse.

Entre kr. 160,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

Nyd en god koncertmenu kl. 18.00 inden koncerten i Bispen's Cafè
MENU:
East Carolina BBQ burger & æblekage m. kaffe kun kr. 100,-

Bestilles hos Bispens Cafe på Tlf. 74 34 78 41 senest tirsdag d. 12/4

 

Lørdag d. 29. april –Red Warszawa
“Bolcher i Pisserenden ”

Koncertstart: kl. 21.00
Dørene åbner kl. 20.00

rw9Da den engelske technoscene var på sit højeste i 90’erene observerede man et spøjst fænomen. Der var taget bider af urinalkuglerne på de venue-tilknyttede urinaler. Længe var der undren om dette, men så kom det frem at folk som tog ecstasy pissede en del af stoffet ud igen og en del af dette bandt sig kemisk i urinalbolcherne. Hvordan denne opdagelse så er blevet gjort, er den virkelige joker i historien. For hvad kom først…

1. den lavpraktiske tilgang til det: “hey jeg bider lige i en urinalkugle helt uopfordret.. for no reason”

2. Vi har nu haft urinalkugler fra Sheffield med i laoratoriet og de viser tydelige tegn på at de er blevet overpisset af dopeheads. Herefter er vi gået til pressen for at eksponere denne kæmpe opdagelse hvorefter folk hurtigt har set en mulighed for lidt ekstra “pille”-misbrug. man ved det ikke… ved man vel???

Hvad har det så med red warszawa at gøre ??? jo fænomenet med de “smagte” urinalbolcher har også været observeret til Warszawa-shows, men her er det nok snarere et spørgsmål om at folk hilser og genkender hinanden på den måde. Og det er til trods for at Red Warszawa næsten ikke spiller Techno. Så kom og smag seneste kollektion fra Haribo og dine venner !!!

Entre kr. 120,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.


Fredag d. 19. Maj – ”Vi sidder bare her” med Jørgen Leth
Bemærk at koncertdatoen er flyttet fra d. 20/4 til 19/5.
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 
MAD og MUSIK (se længere nede)

visidderbareherNogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og succesen udeblev da heller ikke!

“Vi Sidder Bare Her” høstede masser af anmelderroser og medieopmærksomhed og følelsen af, at Toksvig og Simpson musikalske univers passede perfekt til Jørgen Leths ord, formuleringer, stemme og ikke mindst tonation, var fremherskende alle steder!

Simpson og Toksvig har skabt en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi. Det er en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger omkring forskellige dagligdags ting og vi kommer omkring løgn, deponerede ting, mænd der græder og en tur gennem Danmark i tog.

Entre kr. 190,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Nummererede siddepladser - Stolerækker
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

Nyd en god koncertmenu kl. 18.00 inden koncerten i Bispen's Cafè
MENU:
East Carolina BBQ burger & æblekage m. kaffe kun kr. 100,-

Bestilles hos Bispens Cafe på Tlf. 74 34 78 41 senest tirsdag d. 11/5

 

              

Frokostjazz:
Frokostjazzen fra kl. 13.00 til ca. 16.00 på Månen.
Entré til frokostjazzen er kr. 30,- for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer.
Dørene åbnes ca. kl. 12.00

07 Januar – Jazz Vegaz
14 Januar – Vestre Jazzværk
28 Januar – Henning Munk & Plumperne
11 Februar – East Harbour Jazz Band
25 Februar – Second Line
18 Marts - TwoToneChili Jazzband
24. Marts – fredag – aftenarrangement – Neanders