hoejtalerKoncerter foråret 2017:

Fredag d. 7. april – Sonja Hald + Maja og de sarte sjæle
Koncertstart: kl. 21.00
Dørene åbner kl. 20.00

Sonja Hald
SonjaHald 1024x617Bag enhver stor mand står en stærk kvinde, og inden i Sonja Hald finder man 5 stovte mandfolk med eller uden jysk hårpragt.

Hjerte rimer aldrig helt på smerte, hvor snert det end måtte være hos Sonja Hald, men samfundskritikken tænder det blå blink når Jonas Dahl advarer om at “Du kan dø af det der”, eller når bandet kollektivt genstarter et slunkent Danmark i “Vækstplanen”.

Den tidsløse musik kommer helt ud i krogene af et eget univers med kæmpestore guitarer, bundalvorlige trommer og bas, en sælsom blanding af elektronisk habengut samt – naturligvis – nøje afmålt banjospil. Altsammen placeret uærbødig rundt om Dahls uafviseligt nærværende stemme. Er det folk? Nej, egentlig ikke. Er det rock? Nej, heller ikke rigtigt. Er det Sonja? Ja, det er det da.

Maja og de sarte sjæle.
Maja og de sarte sjaele 01 web largeSå bliver det ikke mere lokalt. Verdens kedeligste by, udkants Danmark,( kunne det være Haderslev) uforløst kærlighed, opbrud og outsiders er kodeordene for denne lokale duo som netop nu er aktuelle med deres debutalbum som ifølge dem selv har karakter af et opbrudsværk og et studie i den ulykkelige kærlighed. Alle sangene har en rød tråd med udgangspunkt i den manglende eller uforløste kærlighed oplevet i en trist dansk provinsby og de betegner selv deres musik som outsider pop.

Entre kr. 140,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

 

Onsdag d. 12. april – Mike Tramp (Foredrag/Koncert)
Koncertstart: kl. 19.00

Dørene åbner kl. 18.00

Mike Tramp – Et kompromiløst liv - 40 år med rock'n'roll

Tramp 1200Mike Tramp har oplevet op- og nedturen i rock'n'roll. Det har om noget været med til at forme ham som kunstner.

Hør historien når Mike Tramp og Finn P. Madsen fra Gaffa mødes i en yderst levende samtale omkring hans lange karriere i udlandet og som soloartist.

Hvis Mike Tramp var en træstamme, og han blev savet midt over, ville du kunne se mere end 40-års rockhistorie i hans ringe. Du ville også kunne se historien om dengang, hvor han blev forsanger i et af Danmarks første boybands Mabel, for senere at arbejde sig frem til at blive superstjerne i det melodiske heavymetalband White Lion med over fire millioner solgte eksemplarer af albummet Pride.

Historien fortæller ligeledes om inspirationen fra Seattle med bandet Freak Of Nature, der spillede kompromiløst hård og udfarende rock.

Men det er som soloartist, at Mike Tramp har vist sit sande jeg som en kompetent og melodisk melodimager. Han trækker på en ægte form for melankoli hentet fra livets rutchebane af op- og nedture. Den Tramp'ske form for vemod.

Et musikalske pejlemærke der kun er blevet stærkere fra album til album, og kulminerer på hans nye fremragende og 10. udspil Maybe Tomorrow. Selv siger Mike Tramp om albummet, "Jeg er mine heltes fakkelbærer, og et afkom af mine inspirationer. Jeg har ikke kun bevæget mig væk fra fortiden, men er vokset og har sat et standpunkt.

Entre kr. 70,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Stolerækker
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

 

Lørdag d. 22. april – Pernille Højmark med band
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 
MAD og MUSIK (se længere nede)

Pernille En aften med Pernille Højmark er et underholdende show med en af Danmarks mest kendte og respekterede entertainere. Akkompagneret af kompetente musikere tages publikum med på en rejse rundt i Pernilles omfattende musikalske univers.

Der er bud på bedste viser fra revyernes guldalder, Du gamle måne, Ølhunden glammer, Solitudevej m. fl.

Der er afstikkere til Sebastians, Når lyser bryder frem, Benny Andersens, Gasolins, Langebro m. fl.

Der er smagsprøver på Pernille kommende soloalbum, med tekster af Pernille selv. Sidst, men ikke mindst runder Pernille af med nogle af Sweethearts klassiske hits.

Det hele bliver bundet sammen med historier fra det virkelige liv og et godt glimt i øjet.

Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse.

Entre kr. 160,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

Nyd en god koncertmenu kl. 18.00 inden koncerten i Bispen's Cafè
MENU:
East Carolina BBQ burger & æblekage m. kaffe kun kr. 100,-

Bestilles hos Bispens Cafe på Tlf. 74 34 78 41 senest tirsdag d. 12/4

 

Fredag d. 28. april –Red Warszawa
“Bolcher i Pisserenden ”

Koncertstart: kl. 21.00
Dørene åbner kl. 20.00

rw9Da den engelske technoscene var på sit højeste i 90’erene observerede man et spøjst fænomen. Der var taget bider af urinalkuglerne på de venue-tilknyttede urinaler. Længe var der undren om dette, men så kom det frem at folk som tog ecstasy pissede en del af stoffet ud igen og en del af dette bandt sig kemisk i urinalbolcherne. Hvordan denne opdagelse så er blevet gjort, er den virkelige joker i historien. For hvad kom først…

1. den lavpraktiske tilgang til det: “hey jeg bider lige i en urinalkugle helt uopfordret.. for no reason”

2. Vi har nu haft urinalkugler fra Sheffield med i laoratoriet og de viser tydelige tegn på at de er blevet overpisset af dopeheads. Herefter er vi gået til pressen for at eksponere denne kæmpe opdagelse hvorefter folk hurtigt har set en mulighed for lidt ekstra “pille”-misbrug. man ved det ikke… ved man vel???

Hvad har det så med red warszawa at gøre ??? jo fænomenet med de “smagte” urinalbolcher har også været observeret til Warszawa-shows, men her er det nok snarere et spørgsmål om at folk hilser og genkender hinanden på den måde. Og det er til trods for at Red Warszawa næsten ikke spiller Techno. Så kom og smag seneste kollektion fra Haribo og dine venner !!!

Entre kr. 120,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Unummererede siddepladser - Cafe opstilling
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.


Fredag d. 19. Maj – ”Vi sidder bare her” med Jørgen Leth
Bemærk at koncertdatoen er flyttet fra d. 20/4 til 19/5.
Koncertstart: kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00 
MAD og MUSIK (se længere nede)

visidderbareherNogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og succesen udeblev da heller ikke!

“Vi Sidder Bare Her” høstede masser af anmelderroser og medieopmærksomhed og følelsen af, at Toksvig og Simpson musikalske univers passede perfekt til Jørgen Leths ord, formuleringer, stemme og ikke mindst tonation, var fremherskende alle steder!

Simpson og Toksvig har skabt en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi. Det er en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger omkring forskellige dagligdags ting og vi kommer omkring løgn, deponerede ting, mænd der græder og en tur gennem Danmark i tog.

Entre kr. 190,- + gebyr

Billetsalg : billetten.dk BILLETLINK
Nummererede siddepladser - Stolerækker
Spillested : ”Månen” Bispebroen 3 Haderslev.

Nyd en god koncertmenu kl. 18.00 inden koncerten i Bispen's Cafè
MENU:
East Carolina BBQ burger & æblekage m. kaffe kun kr. 100,-

Bestilles hos Bispens Cafe på Tlf. 74 34 78 41 senest tirsdag d. 11/5

 

              

Frokostjazz:
Frokostjazzen fra kl. 13.00 til ca. 16.00 på Månen.
Entré til frokostjazzen er kr. 30,- for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer.
Dørene åbnes ca. kl. 12.00

07 Januar – Jazz Vegaz
14 Januar – Vestre Jazzværk
28 Januar – Henning Munk & Plumperne
11 Februar – East Harbour Jazz Band
25 Februar – Second Line
18 Marts - TwoToneChili Jazzband
24. Marts – fredag – aftenarrangement – Neanders