VELKOMMEN I BISPENS CAFÉ OG AKTIVITETSHUSET

Kopier er der nok af! Hvad med at lave din egen original på Aktivitetshuset.

Aktivitetshuset er Haderslev Kommunes medborgerhus. Huset hvor alle er velkomne uanset alder, køn og politisk overbevisning.

Aktivitetshuset er stedet, hvor du kan udfolde dine kreative talenter i et af de åbne værksteder. Du kan også være deltager til en god koncert eller et spændende foredrag, eller måske deltager du i det møde,din forening afholder i et af vores lokaler.

Aktivitetshuset i Haderslev er DIT hus - og alle andres hus. I de 40 år, vi har eksisteret som medborgerhus, har især én ting været typisk hos os: Mennesker i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde bruger vores hus. Fælles for dem alle er, at de ser muligheder i -Aktivitetshuset: Muligheder for at udfolde sig inden for træ, metal, glas, læder, tekstil og meget mere. Og mulighed for at få hjælp og hente inspiration, uanset om du skal skabe nyt eller reparere gammelt.

Aktivitetshuset er en rugekasse for fremtiden, og fremtidens kulturoplevelser i Haderslev.

Utrolig meget kultur i Haderslev udspringer fra Aktivitetshuset, og personalet omkring Aktivitetshuset.

Aktivitetshuset har således været medvirkende til, at Haderslev i dag har Kløften Festival, Karneval i Haderslev, Cirkus Krone og mange andre spændende aktiviteter.